Hjälp oss att utveckla Hållbarhetsguiden

Miljö, klimat och hållbarhet diskuteras i dag i många olika sammanhang. Det är dags att lämna den linjära ekonomin och gå in i den cirkulära. För att göra detta krävs förändringar och detta väcker ofta många frågor och behov av ny kunskap. Vad har du för frågor och vilken hjälp behöver du?

Vi ska nu utveckla Hållbarhetsguiden, vårt mål är en ny uppdaterad hemsida som ger dig, företag och organisationer ett bra stöd i arbetet med att utveckla hållbara och cirkulära produkter och tjänster.

Tio frågor om dina behov

För att kunna göra en riktigt bra sajt behöver vi veta dina behov. Hjälp oss genom att svara på tio frågor. Du bidrar då till att skapa den Hållbarhetsguide som du är i behov av. Klicka här för att komma till undersökningen:
Svensk version
English version

Enkäten går att besvara till och med den 12 mars, sprid den gärna i ditt nätverk.

Tack på förhand för din medverkan!

Logotyper för EcoDesign Circle och EU

Dela sida

Chans till experthjälp för cirkulär omställning

Vill du få experthjälp av en erfaren konsult? I projektet EcoDesign Circle söker vi företag som vill ställa om till en mer cirkulär verksamhet. Skicka ett email till anna.velander-gisslen@svid.se för chans att ta del av denna möjlighet.

Projektet EcoDesign Circle

Utvecklingen av Hållbarhetsguiden är en del i projektet EcoDesign Circle. Ett treårigt EU-projekt med fokus på lösningar för att göra företag och produkter mer hållbara. 

Dela

Anmäl dig nu till vårt nyhetsbrev